Bij SECUUR Timmer- en Bouwbedrijf hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. Mocht u na het lezen van de referenties interesse hebben om met deze klant(en) in contact te komen, dan kan ik dat voor u regelen. Hieronder enkele reacties van klanten:


Laten we het gewoon noemen zoals het is: als je iemand op een feestje over een verbouwing of over aannemers hoort praten, gaat het vaak over de dingen die niet goed zijn gegaan, en de troep, rommel, het stof en de langdurige werkonderbrekingen die je er doorgaans gratis bij cadeau krijgt. Tel daarbij op dat veel aannemers niet van de fijne keuken zijn en al helemaal geen oog hebben voor details. Snel tekenen voor akkoord en verder niet meer zeuren. Kijk, en als je dat allemaal weet en je al schrap zet voor wat komen gaat, dan is de manier waarop Secuur (in de vorm van Ton van den Berg) te werk gaat het verbouwingsparadijs. Ton (je noemt hem al gauw geen meneer Van den Berg meer) denkt met je mee, laat je nadenken over je eigen keuzes en geeft daarbij ook aan hoe hij het zelf zou doen. Het zijn tips en handreikingen waar je later blij mee bent. En ken je het beeld van die container-voor-het-huis met afvalmaterialen die een paar weken voor het huis staat? Niet bij Secuur. Ton neemt alle afval dezelfde dag nog mee, ruimt alle spullen op en laat je huis elke werkdag zo schoon mogelijk achter. De verbouwing van onze badkamer en wc zelf verliep vlekkeloos op een paar afwerkfoutjes van de tegelzetters na, die Ton de volgende dag overigens meteen liet verhelpen. Ook fijn is dat Secuur de klus in een onafgebroken periode klaart. Je hebt dus geen last van meerdaagse werkonderbrekingen waarin je niet weet waar je aan toe bent. We zijn zeer tevreden over de verbouwing en nog steeds erg blij met het eindresultaat. Secuur maakt zijn naam helemaal waar: Ton heeft ook gevoel voor detail zoals je dat zelden ziet bij aannemers. Als we nog iets moeten verbouwen in ons huis, dan weten we bij wie we moeten zijn!

Gerard Voshaar.

 "Laten we in de hoek van onze woonkamer een gat van 2x1m in het beton van de vloer zagen, zodat we van de kruipruimte eronder een volwaardige speelkamer-met-vaste-trap kunnen maken." Dat was zo ongeveer het 'wilde' plan dat wij bedachten. Maar wie zouden we de uitvoering ervan toevertrouwen? Het was nogal wat... Ton van den Berg was de eerste die in ons opkwam. Hij had eerder ook al een (wat kleinere) timmerklus perfect opgeleverd en we voelden ons goed bij zijn manier van werken. Die komt neer op de volgende motto's: 1. Geen gelul, goed spul. En 2. Afspraak is afspraak. Verder is hij een nette werker die de 'bouwplaats' steeds op orde houdt, is hij 'streng' voor zijn onderaannemers en een perfectionist in alles wat hij doet. Bovendien denkt hij proactief mee als de klus verrassingen of vragen oplevert. Al met al is Secuur een betrouwbare en daarmee 'rustgevende' partij. En het resultaat is er waar we trots op zijn: een speelkamer met een hoogwaardige afwerking, die een aanwinst is voor ons huis.

Ingrid en Frank Dobbelsteijn.

Verbouwing in fases Nadat wij bij diverse showrooms hadden gekeken kwamen wij toevallig iemand tegen die een badkamer/toilet door Secuur had laten verbouwen. Wij waren zo enthousiast over het resultaat, dat wij contact met Ton vd Berg hebben opgenomen. Al vrij snel hadden wij het gevoel dat we met Secuur in zee wilden gaan. De redenen: Al het werk ligt in één hand, je hoeft zelf niet op zoek naar andere specialisten. De offerte is helder en leidt niet tot verrassingen achteraf.  Ook de afvoer van sloopafval wordt goed en netjes verzorgd.  Ton denkt vooraf, maar ook tijdens het werk mee; we zijn samen tot een mooi en goed doordacht resultaat gekomen.Omdat we niet precies wisten, wat ons te wachten stond, hebben we het werk in fases uit laten voeren. Elke keer waren we zo tevreden, dat we de volgende fase ook aan Ton hebben toevertrouwd. Fase 1 betrof de badkamer en toilet, fase 2 het ombouwen van de garage tot bijkeuken en tuinkamer. Ook voor fase 3 (voordeur/gang) zullen we zeker weer aan Ton denken.

Monique en Frans

Ton van den Berg van Secuur Timmer- en Bouwbedrijf heeft bij ons een hele grote klus aangenomen (eind 2008), waarbij ons hele huis werd opgeknapt/verbouwd en een stuk is aangebouwd. Dit is ons heel goed bevallen. Ton komt heel professioneel over, is netjes en betrouwbaar, communiceert goed, is goed verzekerd en denkt goed proactief mee. Hij doet heel veel zelf, maar laat bepaalde specifieke klussen ook door andere vakmensen doen. Dit coördineert hij allemaal zelf en staat ook garant voor de kwaliteit. Als klant heb je hier geen omkijken naar; wat erg rustgevend is in zo’n drukke periode. Al met al zijn wij heel tevreden aangezien de verbouwing over 3 maanden zonder probleem is verlopen. Het resultaat mag er zijn; en dat horen we nog elke keer als mensen bij ons op bezoek komen.

Martijn en Caroline, Frederik Hendriklaan te ’s-Hertogenbosch.

Voor een grote renovatie van onze gehele benedenetage (woonkamer, badkamer en slaapkamer) en voor het plaatsen van een nieuwe aanbouw met keuken zijn wij na uitvoerig vooroverleg in 2009, in zee gegaan met Timmer- en Bouwbedrijf Secuur. Al tijdens deze eerste periode gaf Ton van den Berg aan ons de indruk deskundig te zijn. Alles waar hij een uitspraak over deed of wat hij beloofde werd duidelijk onderbouwd of vooraf getoetst aan specialisten. Ton werkt namelijk nauw samen met een door hem geselecteerde groep vakbekwame collega's (o.a. schilder, loodgieter, stukadoor). Tijdens de verbouwing bleek Ton een betrouwbare en harde werker. Wat in de offerte stond werd ook zo uitgevoerd. Het criterium dat Ton daarbij hanteert is dat zaken gedaan worden, zoals hij dat zelf thuis ook zo zou willen en dat betekent SECUUR! Daarnaast denkt Ton steeds mee, stelt in overleg bij en doet voorstellen over verbeteringen. In oktober was het project zoals afgesproken klaar. Wij kijken terug op een prima verbouwing in goede samenwerking en met een prachtig resultaat.

Gerard en Hetty van den Berg, Nicolaas Stellingwerf te Sleeuwijk.

Op aanraden van onze vaste professionele schialders ben ik in contact gekomen met dhr. Ton (van den Berg) Secuur van Timmer- en bouwbedrijf . In 2009 heeft hij vervolgens voor ons een grote verbouwing uitgevoerd bij een prominente klant. Zowel de klant als i.home creator zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Secuur; het totale project werd zeer goed voorbereidt, correct, netjes en zeer professioneel afgewerkt waarbij Secuur`s grote inzet en precisie de boventoon voerde. Een perfecte oplevering staat bij Secuur voorop ! I.home creator zal in de toekomst zeker blijven samenwerken met Secuur Timmer- en bouwbedrijf.

Ineke Ballering te Vught.

Wat betreft de werkzaamheden zowel in onze prive woning als in onze zaak (Anny van Buul juweliers) doet uw bedrijf uw naam eer aan. In een woord SECUUR.

Hans van Buul te ’s-Hertogenbosch.

Secuur heeft de plafonds van de benedenverdieping van mijn huis voorzien van nieuwe gipsplaten en heeft die vervolgens gestuct. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Ton van den Berg komt zijn afspraken stipt na, werkt schoon, en levert vakwerk tot in detail. Ook de onvoorziene zaken die er in een bouw altijd optreden zijn bijzonder kundig en coulant opgelost. Secuur timmer en bouwbedrijf een aanrader.

E. Goossens te ’s-Hertogenbosch.

Vanaf eind 2002 heeft Ton van den Berg / Secuur Timmer en bouwberijf vele verbouwing- en renovatie-werkzaamheden verricht aan ons huis in Vught, variërend van het verplaatsen van muren en deuren en de volledige aanleg van een badkamer, sloopwerkzaamheden, nieuwe gas- en elektriciteitsinstallatie tot nieuwe tuinpoort en kozijnen. Los van het feit dat alle werkzaamheden met grote precisie en tot zeer grote tevredenheid werden verricht moet absoluut een aantal andere zaken worden vermeld. Nog nooit heb ik tijdens een verbouwing / renovatie iemand met zoveel enthousiasme en netheid zien werken. Er wordt actief meegedacht, mogelijkheden en onmogelijkheden worden uitvoerig besproken, alternatieven bedacht en dit alles door iemand die altijd vriendelijk is en last, but not least, het huis werd na elke werkdag opgeruimd en schoon achterlaat!"

Jan Hylke te Vught.

In 2007 heeft de firma Secuur Timmer en bouwbedrijf bij ons een redelijk uitgebreide binnenverbouwing geregeld. Er is een vaste trap naar de zolder aangelegd, twee grote dakramen geplaatst, 8 binnendeuren zijn geleverd en afgehangen, inclusief hang- en sluitwerk en een aantal plinten geplaatst. De hele operatie is afgerond met een mooi stukje stucwerk en en-passant is ook nog de mechanische ventilatie vervangen. Al met al is ons huis daardoor een stuk mooier geworden en prettiger leefbaar. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject. De duidelijke communicatie over plannen, uitvoering, kosten etc. etc. en de bijzonder goede en nette uitvoering zelf waren bijzonder prettig. Ook het feit dat aan het einde van de dag de werkplekken weer schoon en opgeruimd werden achtergelaten was heel prettig. Al met al zijn we nog steeds heel blij met het eindresultaat en de manier waarop dat is ontstaan.

Eric en Patricia Mimmel-Kortink te 's-Hertogenbosch.

Al lange tijd hadden we het plan om ons trappenhuis, bovenverdieping en zolder te verbouwen. Een tamelijk ingrijpende verbouwing omdat het twee verdiepingen betrof en de trap toch een belangrijke spil is in het huis. We belden Secuur Timmer en bouwbedrijf in de hoop dat zijn firmanaam ook stond voor secuur werk. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Ton regelde alles, zocht naar de beste oplossingen niet alleen in technische zin maar ook praktisch en financieel. Daarmee nam hij ons heel wat werk uit handen. Hij hield zich aan gemaakte afspraken werkte er netjes en in de afwerking van de zaken bleek dat hij perfectionistisch was. Op een gegeven moment hadden wij zelf zo iets van doe maar als het maar af was, maar nu achteraf zijn we heel blij dat hij zijn eigen standaard van perfectie heeft aangehouden, want daar kijken we elke dag met plezier tege naan. Bij het inhuren van enkele mensen voor werk dat hij zelf niet kon doen, kwam hij na afloop zelf steeds even kijken of het door zijn medewerkers uitgevoerde werk aan zijn standaard voldeed. Deze werknemers die hem kenden hadden daar ook al rekening mee gehouden, dus werd er prima werk geleverd. Hij zorgde ervoor dat verschillende klussen zo op elkaar volgden dat er een minimum aan overlast was. Op een gegeven moment moesten de trappen gesloopt worden maar ook dat deed hij in twee etappes om het voor ons wat makkelijker te maken. Elke keer als we na het werk boven kwamen, konden we zien dat er hard was gewerkt en het stof en het afval was opgeruimd, zodat dit niet rond ging stuiven. Het was een aanzienlijke klus maar dankzij Ton prima geklaard. Nog vaak staan we even zijn werk te bewonderen en kunnen ons bijna niet meer voorstellen hoe het eerst was.

Gerard en Ingrid Lensen uit Den Bosch.

Enige tijd geleden heeft Ton onze badkamer verbouwd op de benedenverdieping. Het is een oud pand en de sloopwerkzaamheden vielen enigszins tegen, ook omdat er voorheen niet met de juiste materialen was gewerkt. Omdat de badkamer direct grensde aan onze slaapkamer, werd deze netjes afgeplakt, om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Binnen een paar weken was de badkamer helemaal klaar, ondanks wat kleine tegenslagen, die Ton feilloos opving. De badkamer ziet er prima uit en zelfs nu genieten we hier nog elke dag van! Wij zijn dan ook uiterst tevreden over het verloop van de verbouwing waar je toch altijd tegenop ziet gezien de rompslomp en de troep die dit met zich meebrengt....

Inge en Peter van Roosmalen te Schijndel.

Ton van den Berg heeft bij ons meerdere verschillende klussen gedaan, alles naar volledige tevredenheid. Hij heeft goed overzicht gehouden op de werkzaamheden, ook van derden, waar wij zelf om verzocht hadden. Als "leek" zijnde ben je niet van alles op de hoogte, daarom vroegen wij hem een oogje in het zeil te houden en hij heeft prima werk geleverd. Verder niets dan lof, deze man doet zijn naam SECUUR eer aan.

Fam Raaijmakers te ‘s-Hertogenbosch

Beste Ton van den Berg, sorry voor de late reactie. Ik was/ben zeer tevreden over de werkzaamheden die je hebt verricht in mijn huisje. Het werk gebeurde erg goed (secuur) en professioneel. Ik vond het ook prettig dat je elke dag alles opruimde en afval of sloopmateriaal meenam en vond je zo vertrouwenwekkend dat ik met een gerust hart de sleutel bij je achterliet. Succes met je werk.

Elise de Bruijn te ‘s-Hertogenbosch

Secuur Timmer- en Bouwbedrijf heeft bij ons o.a. een tweede badkamer in een ruime slaapkamer geïnstalleerd. De slaapkamer moest daarvoor in twee delen gesplitst worden waarbij er ook aan het resterende slaapkamerdeel enige werkzaamheden moesten worden verricht. Het geheel is zeer netjes, met perfecte afwerking en in een prettig tijdsbestek opgeleverd. Ook over het voortraject van meedenken over hoe het eruit zou komen te zien, offerte e.d., en service achteraf als er aanvullende vragen waren, zijn wij uiterst tevreden. Secuur doet zijn naam recht aan, is tegelijk efficiënt en werkt snel, en schept vertrouwen door kundig vakmanschap.

Valentina Tassone en Erwin Thimister te 's-Hertogenbosch

Voor de verbouwing van onze benedenverdieping zijn we in zee gegaan met Ton van den Berg van Secuur Bouwen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Niet alleen heeft hij zich uitstekend gehouden aan de planning en de kosten, maar heeft hij dit ook nog eens gedaan met kwalitatief hoogstaand werk. Elk detail in het werk moest goed zijn. Zowel van hemzelf als het werk dat hij door derden (stucadoor, tegelzetter, electricien) liet doen. Hij staat hierbij garant voor hun inzet en kwaliteit. Dit geeft rust tijdens de verbouwing. Daarnaast valt op dat Ton bijzonder netjes werkt. Elke dag was de "bouwplaats" schoon en opgeruimd.

Jacob de Rotte - Hoefslag - Engelen


In september-oktober 2012 hebben wij onze keuken, bijkeuken, toilet (2x), badkamer en woonkamer onder handen genomen. Er moest nogal wat gebroken worden en talloze leidingen verlegd (elektra, warm/koud water, afvoer, verwarming etc). Daarnaast moesten er verschillende kozijnen vernieuwd worden, dubbele tuindeuren geplaatst, vloertegels uitgehakt en opnieuw aangevuld worden, dragende muren ingezaagd, lateien geplaatst etc. etc. Om te voorkomen dat we met veel verschillende partijen te maken zouden krijgen (aannemer, loodgieter, elektriciën, dakdekker, tegelzetter) hadden we gekozen om met Ton van den Berg in zee te gaan, die bijna al deze werkzaamheden zelf vakkundig uit heeft gevoerd. Alleen zeer specifieke werkzaamheden (betonboren, tegelzetten) heeft hij naar tevredenheid uitbesteed waarbij alles prima geregeld werd. Al vanaf het begin bleek dat Ton zich pro-actief opstelt door kritische vragen te stellen en met alternatieve oplossingen te komen. Ook als voor een mooie maar dure oplossing werd gekozen bleef hij kritisch en gaf goedkopere alternatieven in overweging en andersom als dit kwalitatief aantoonbaar beter was. Wel altijd met de uiteindelijke keuze aan de klant. Dit vaak met als toevoeging: "als ik het thuis zou moeten doen dan ....". Daarnaast is het prettig dat Ton continu aan een project werkt tot het af is om daarna pas aan het volgende te beginnen. Dat vraagt misschien wat geduld als je snel wilt beginnen maar garandeert ook een soepel en snel verloop als je eenmaal bezig bent. Al snel blijkt dat het werk zorgvuldig en bekwaam wordt uitgevoerd, hetgeen zich tevens kenmerkt door een nette en 's avonds altijd opgeruimde werkplaats. Ook het professionele gereedschap (Ton heeft alles in eigen beheer) en gebruikte materialen zorgen ervoor dat er het werk tot in de puntjes verzorgd wordt. Met het resultaat zijn we meer dan tevreden, het is werkelijk een plaatje geworden. Binnen de geplande periode opgeleverd en zodanig samengewerkt met de andere leveranciers (keukenleverancier,open haard leverancier etc) dat we de rekeningen met plezier betaald hebben!! Wij bevelen Ton dan ook van harte aan als u thuis wilt gaan verbouwen en u graag met een goede vakman in zee wilt!


Bas en Carola Pije Tilburg

Gevel/dakrandpanelen


www.keralit.nl

Kunststofkozijnen


www.kochs.deMontage partner